Speel en verdeel

Van wat ik heb ge-produceerd aan muziek staat het meeste online ter streaming & downloading. Het harde materiaal, waaronder mijn boeken, is vaak te krijgen bij mijn optredens en altijd te bestellen bij de grote retailer bol punt com
Drama

Blues in de Kempen - over stilgezwegen zeer in mijn geboortestreek. Ook bij het ouder worden van mijn generatie blijft het behelpen met sex, drugs en rock-’n-roll.
Algoritmeslaaf

Op de Artist Page van Spotify onderwerp ik mijn met zorg samengesteld repertoire aan de willekeur van de nieuwste algoritmen. Volg mij gerust, we gaan niet ten onder!

Niet zomaar een boek

Download app effenaar experiences op smartphone of tablet, scroll in menu NEW naar BORGERS - muziek in de familie, tik op DOWNLOAD, START EXPERIENCE, richt je camera op de cover en hoor hoe de melodie die mijn Pa speelde bij de bevrijding van De Kempen gaat leven!
Pensioen moet je doen

Zo lang het mij gegeven is en ik gevraagd wordt, zal ik blijven spelen. Duo's met broer Ruud, mijn favoriete rockshow met The Young Retro's en natuurlijk mijn luxe gastrol bij het fenomeen Golden Earring.

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact

Thuis