De jaren zeventig
1971 The Mister Albert Show; alternatieve band, rumoerige tijd, ongezond leven en weinig geld. Goeie muziek, dat wel. Met Bonkie Bogaerts (keys), Broer Bogaart (dr), Tomback Fautubun (bs) en Eric Lintermans (gt). Voor het eerst landelijke bekendheid.
1974 In de hornsectie van Golden Earring; veel reizen, Amerika voor de eerste keer bezocht, goed eten en minder geldzorgen. Het was een ongelofelijke ervaring. M'n eigen ambities hield ik even in de ijskast.
1976 Sweetd'Buster was ook off-stage een gezellige bende. Altijd lag er wel iemand in een echtscheiding en er werd veel uitgegaan. Toffe live optredens, met Hans Lafaille (dr), Paul Smeenk (gt), Herman Deinum (bs) en Robert Jan Stips (keys).
1977 Champagne voor Sweetd'Buster. waarom dat weet ik niet meer. Misschien was het wel het laatste optreden in deze -originele- bezetting. We namen hiermee op de valreep nog het live-album Gigs op, achteraf gezien onze meest succesvolle LP.
1978 Sweetd'Buster was een vrije vertaling van Lieve Bertus en dan daar weer voor de helft een anagram van. Hoewel ik altijd zei dat het de naam was van een Canadese houthakker wiens dagboek ik had gelezen.

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact   /   AangenaamLevensloopCV

Bertus
> 60's
70's
80's
90's
00's
10's