De jaren negentig
1990 Eindelijk maken we met the Groove een CD, een live album met natuurlijk de titel The Groove live. Ik vind het nog steeds 'n mooie plaat. Helaas uitgegeven door een raar bedrijfje uit Leeuwarden en hij is niet meer te krijgen. Ik heb 'm zelf niet eens.
1991 We namen een studio album op met the Groove Cool in July. De platenmaatschappij kreeg tijdens de opnamen ruzie met de studio, de mixen kwamen nooit goed af, m'n promotie tour liep op de klippen, kortom ik had m'n portie voorlopig weer gehad.
1994 Bij Raymond van het Groenewoud was en is het altijd een verwennerij buiten de optredens. De manager is namelijk een liefhebber van eten en drinken en Raymond en ik zijn de laatste om ons hiertegen te verzetten.
1998 Herman deed een toer n.a.v. een verzamel album en vroeg me mee te doen. Na al die jaren heb ik weer genoten om met hem die hectische rock te spelen. Het was de laatste keer dat ik met hem op het podium stond terwijl hij leefde. De allerlaatste keer was in de Paradiso, toen z'n kist bij de piano stond.
1999 In september is de 1e Rockacademie gestart. Onder de vlag van Fontys Hogescholen wordt in Tilburg een oud plan werkelijkheid. Een volwaardige HBO-opleiding voor popmuzikanten, die recht doet aan de huidige beroepswereld van muziek.

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact   /   AangenaamLevensloopCV

Bertus
> 60's
70's
80's
90's
00's
10's