Het nieuwe millenium
2000 Raymond en ik zijn al spelend het nieuwe millenium ingegaan. We spelen samen duo's (dus zonder bas, drums enz.) met het eenvoudig concept: twee mannen op het podium met een hele rits instrumenten.
2003 Een nieuwe band en een hele nieuwe richting: Nederlandstalige en mijn favoriete rock/ blues/ roots/ whatever muziek. Ik voel er me ongelooflijk bij thuis. Allemaal te horen op de CD Z.G.A.N., met Belgische en Nederlandse muzikanten.
2004 Ik kreeg een mooie compositie opdracht van het Antwerpse productiehuis Luxemburg: schrijf de muziek voor een kindervoorstelling van het boek 'Het Schaampaard' van Kees van Kooten. Dat was nieuw voor mij en ik heb er met plezier wat van gemaakt. Vind het nog steeds jammer dat de voorstelling nooit op DVD is uitgebracht.
2005 George Kooymans belde me met de vraag of ik weer eens zin had om bij de Earring mee te spelen voor een paar grote gigs zoals Ahoy en de HeinekenMH. Dat pakte erg goed uit. Tegen mijn gewoonte in ben ik hier gefotografeerd met jazzy hoed die ik kreeg van de vrouw van Barry. Inmiddels is het hoedje weer geconfisceerd door een van mijn dochters.
2006 Met m’n broertje Ruud op gitaar, Richard Plukker op bas en Koen Rijnbeek op drums speel ik in de Schalm in Veldhoven de laatste voorstelling van een serie theatershows onder de naam Wat Nou Grens.
2006 Mijn dochter Nova start haar carrière, zingend onder de naam Noof. Op zoek naar repertoire stootte zij op oude songs van mij die ik nooit had uitgegeven. Zij gaf er een eigen draai aan en ik heb haar geholpen bij het maken van de eerste demo’s in de studio van Ward Snauwaert in Wetteren (B). Check mijn schatje op www.novaborgers.nl
2007 De crew van Golden Earring is natuurlijk geen afspiegeling van de gemiddelde Nederlander. Hier vermaken ze zich bij de vrachtwagen tijdens een opname pauze van RockPalast met een bank, een laadback en de bassist met zijn vriendin.
2007 Er zijn tijden geweest dat ik dacht dat ik het niet zou halen: 60 jaar worden. Maar jawel, ik ben toegetreden tot de groeiende garde van ouderen en dat gebeurde tijdens de Gentse Feesten. En niet alleen de nachten van de Feesten zijn leuk, ook de ochtend erna.
2008 Dochter Nova presenteert haar debuutalbum ...Same as Never Before in november. Voor mij een mooi moment als producer en als papa.
  2009 Eind september mocht ik als directielid van de Rockacademie vippen in Mitrovica, Kosovo. Ik was eregast bij de opening van twee muziekscholen die onze studenten mee hebben opgezet.

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact   /   AangenaamLevensloopCV

Bertus
> 60's
70's
80's
90's
00's
10's