De tenties
2010 Na een optreden met mijn Nederlandstalig repertoire in de Brusselse club Music Village, werd ik voor het eerst van mijn leven in het Frans gerecenseerd.
2011 Mijn belevenissen met vriend Brood kwamen uit in boekvorm.
Het eerste exemplaar hiervan gaf ik aan Xandra.
2012 Zonder burn-out de pensioen gerechtigde leeftijd in het muziekonderwijs bereikt. in stijl afscheid genomen van de Rockacademie.  
2013 Mijn broer en vaste begeleider op oude Duitse gitaren, onze Peer, werd niet meer wakker op 7 maart. Dat was hard.
2014 De cultuurpenning van de gemeente Veldhoven werd aan mij uitgereikt, omdat ik nooit onder stoelen of banken heb gestoken dat ik uit deze streek kom.
2015 Ik besloot weer terug te gaan naar de muziek die ik maakte als jonge nozem. Drie jonge gasten zagen dat wel zitten en ik doopte dit bandje The Young Retro's.
2016 Gestart met een voorstelling samen met m'n jongste broer Ruud, muziek en verhalen voor intiem publiek: De Blues kleeft aan mij.
2017 Het jaar begonnen met een Borgers familieshow in Blue Collar Hotel op Strijp-S, Eindhoven. We hebben nog nooit zo goed geklonken.
2018 De afgelopen jaren twee albums met The Young Retro's uitgebracht bij een traditionele platenmaatschappij. Wil maar niet vlotten tussen mij en de muziekindustrie, dus zelf weer twee Nederlandstalige singles uitgebracht.
2019 Dankzij crowdfunding een gigantisch fotoboek met augmented reality and all uit kunnen brengen. Over het muziekmaken in de familie. Mijn Pa speelt een hoofdrol in het verhaal.

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact   /   AangenaamLevensloopCV

Bertus
> 60's
70's
80's
90's
00's
10's